The f-podcast

Alle afleveringen van tech45 hebben één ding gemeen: ze lopen uit tot ver boven de 45 minuten die we vooropstellen. Dat is een goede zaak want er is veel nieuws waar veel meningen over te geven zijn en er is nog meer kort nieuws dat toch uitwijding behoeft. Er zijn tips. De ene al exotischer dan de andere.

We discussiëren een end weg en kijken waar we uitkomen. We zitten op virtueel café en praten over de dingen die we het interessantst vinden. We staan op nummer 1 in de Belgische iTunes en er zijn luisteraars en mensen die de chatroom bevolken en we amuseren ons. En dan vallen de puzzelstukjes in elkaar en dan zeg je na het stoppen van de uitzending tegen elkaar: dit was ‘m. Unisono. Dat was vorige aflevering het geval.

Spreken valt me vaak zwaarder dan schrijven. Zeker wanneer we geen visueel contact hebben. Dan is het moeilijk inschatten soms. Wanneer iemand gebrand zit om te reageren. Wanneer er niemand echt klaar zit. Maar soms moet je zeggen. Kijk: dit is wat wij deze week over het geeknieuws te melden hebben en ik beveel aan om ernaar te luisteren.

Met dank aan de collega’s: Maarten, Marco, Davy en Stefaan (Cindy was er niet bij).

Play
Luister hier

Of hoor ons elke week via iTunes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.