Updates

Die automagische updates van wordpress werken bij mij nooit. Dat ik moet backuppen voor ik iets verander, zegt dat ding. Dat zegt iedereen. Altijd. Dat ik alles kwijt ga zijn als ik niet oplet. Tja, ooit zal het mislopen zeker maar vandaag is dat blijkbaar niet het geval.

En cyberduck heeft ook een update nodig en iTunes springt hier ook maar om een cijferke meer. En als ik een document wil openen in office for mac is het ook allemaal kritiek alhier en kritiek alhinder. En op mijn GSM moeten al die apps ook eens een nieuw likje. En of ik toevallig nog even mijn mening wou geven als trouwe gebruiker?

Hier is het nu alvast WordPress drie punt nul punt twee. ’t Is voor de veiligheid m’neer. Zo op tinternet is dat altijd wat gevoeliger dan hier zo in huis achter gesloten vensters. Koud hé. Dat ook. Veel zal er niet veranderen.

3 Comments

  1. Updates, het is soms om zot te worden.. Soms word ik echt update-moe. Als ik al die programma’s, apps enz moet toelaten ben ik bijna dagelijks bezig met zo’n prullen. Het zou allemaal vanzelf moeten gaan, zonder problemen en zonder back-up. En liefst ook op het moment dat ik die app of dat programma net niet dringend nodig heb. Ze moeten nog veel leren.

  2. Overlaatst ontdekt, na 2 jaar foefelen, dat een back-up in WordPress snel kon gaan via Tools >> Export. Onnozel word ik soms van al die systemen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.