Vanavond ontmoette ik iemand die van online communicatie doet, zonder een <a href>…

Vanavond ontmoette ik iemand die van online communicatie doet, zonder een <a href> uit te kunnen schrijven. Ze leek me niet gelukkig. Het deed me denken.

Zijn er mensen die zo vast houden aan 'een job' dat ze niet zien dat ze niet de juiste persoon op de juiste plaats zijn maar omdat anderen het nog slechter zouden kunnen doen vasthouden aan wat ze hebben.

Het zou aan mij niet besteed zijn in elk geval.

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

11 Comments

 1. Misschien een ietwat ongenuanceerde stelling van mij, maar wordt een deel van deze mensen niet gedreven door plat opportunisme? Mensen die naar aanleiding van een of andere buzz in de media proberen mee te surfen op de golven van een nieuwe markt, zonder drive of inspiratie? Genre: "Je moet tenslotte toch íets doen…"

 2. ik ken vele kwijlende marketing zombies die met online communicatie bezig zijn zonder ook maar iets te begrijpen van hoe het werkt.
  Voor de rest , ik denk dat we soms niet goed beseffen hoe gelukkig wij (ik voel me toch allesinds zo) zijn dat een job doen waar we dol enthousiast over zijn. ik denk dat mensen die het zelfde zouden doen als hobby wat ze als job doen maar een minderheid is.
  niet alle jobs lenen zich daar ook toe dus ik ben blij dat er verschillende mensen zijn met andere doelen

 3. Ik ben dus iemand die al jaren in IT werkt.
  Als programmeur stoorde ik me al heel lang aan de lompheid van de azerty keyboard layout dus heb vorig jaar eindelijk de stap gezet en ben overgeschakeld naar qwerty. Ik neem mijn eigen klavier mee naar klanten en mijn recent macBook Pro is ook qwerty.
  Mijn oude azerty macbook is nu gedegradeerd tot de facebook terminal van mijn vriendin. Een tijdje geleden was ze op een avond bezig met het online ontwerpen van een aantal t-shirts en babykleren met aangepast print e.d. voor een aantal cadeau's.
  Toen ze na een paar uur eindelijk alle klaar had vroeg ze mij of ik vlug even de order kon betalen via paypal.
  Ze geeft me vlug haar laptop door, ik kom op de login pagina, waar haar mail adres prefilled is ipv het mijn dus tab ik als een echte IT-er die nooit een muis gebruikt naar het veld en druk zonder nadenken op wat volgens mijn qwerty-hersenen cmd+a is…
  she was VERY pissed

 4. ik heb hetzelfde verhaal, in school waar leerlingen voor de gein de landsinstellingen omzetten naar qwerty (op een azerty). Na een uur illustrator zonder te saven druk ik hen erop te saven en ………………gone with the wind.

 5. Oh hahaha! Ik zie mensen daar wel vaker mee worstelen. Ik denk dan: als je het écht niet wilt, laat het dan. Of vertrouw het aan iemand van je eigen club toe die wel een warm hart krijgt van <a href>'jes en <div>'jes. LOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.