Wat ik jullie ook nog moet vertellen

Toegegeven, ik heb iets verzwegen, beste lezer. Twittervrienden, er is iets dat ik moet vertellen. Facebookers aller landen, ik heb iets achtergehouden. Jullie die alles weten. Familieleden, vrienden, ik weet het, misschien had ik jullie allemaal moeten bellen. Maar jullie zijn met zovelen.

Ik wil jullie iets vertellen. Heel stil en fluisterend. Luid en duidelijk. Roepend en dansend. Want ik ben blij en gelukkig maar ook in afwachting. Misschien is verwachting een beter gekozen woord. Het lief, mijn lief, zij, V is zwanger.

De planningsdatum staat op 28 augustus en bij de controle gisteren was alles helemaal goed. Het was de eerste keer dat ik bij zo’n gynaecoloog was en het moet gezegd, als je dat kleine leventje daarbinnen ziet, het doet wat met een mens.

Mijn lief wil niet graag op internet, dat weet u vast. Ik respecteer dat. Hetzelfde geldt voor onze baby in wording. Die komt niet op het net. Niet op facebook. Niet op twitter. Niet hier. Of het moest in tekst zijn. Klaar. Goede afspraken maken goede vrienden.

In de komende maanden zal ik jullie updaten met het laatste nieuws. Enkel uit mezelf. Ik mag dan het kind niet dragen, vader worden is ook niet niets, zo hoor ik 😉

Intussen lees ik alvast geekdad.

14 Comments

  1. Gefeliciteerd! Mooie aankondiging van je vaderschap zou ik zeggen, en ook een mooie manier om bewust(er?) te genieten van alles wat daar bij komt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.